Skip to the content

Newsletter juliol - agost - setembre

j u l i o l - a g o s t - s e t e m b r e    2 0 1 6   

Ajuts a inversions d'alt impacte a Catalunya

S'ha publicat el nou Programa d'Ajuts a inversions empresarials d'alt impacte, tant per a empreses ja establertes a Catalunya, com per a empreses en procés d'establir-se. Es recolzen diverses actuacions en forma de subvencions.

llegir més


Convocatòria Eureka

Eureka llança una convocatòria entre alguns països Eureka (Alemanya, Àustria, Espanya, França, Suècia i Turquia) i Xile per a la presentació de projectes de cooperació en matèria de R+D per fomentar intercanvis tecnològics i col·laboració en recerca i innovació.

llegir més


Ajuts a la Comunitat de Madrid

Han estat publicades les Bases reguladores per al Foment de Sectors Tecnològics de la Comunitat de Madrid, en el marc de l'Estratègia Regional de Recerca Innovació per a una Especialització Intel·ligent (RIS3).

llegir més


Ajuts a Navarra

Obert el termini de la convocatòria 2016 d'ajudes a la inversió en grans empreses industrials per fomentar la realització de projectes d'inversió productiva amb la finalitat de millorar la seva posició competitiva.

llegir més


Línia de subvencions a la R+D+i a Catalunya

Oberta la línia de subvencions amb un pressupost de 5 milions d'euros dirigida a projectes de Nuclis de R+D que incentivin l'obtenció de productes i processos nous o millorats tecnològicament respecte als ja existents.

llegir més


INNOVA Cantàbria

Amb un pressupost de 3 milions d'euros compta la convocatòria de la línia de subvencions INNOVA-Cantàbria dirigida a projectes de recerca industrial, projectes de desenvolupament experimental i projectes d'estudis de viabilitat.

llegir més


Ajuts a la R+D+i a Castella i Lleó

L'Agència d'innovació, Finançament i Internacionalització Empresarial de Castella i Lleó ha publicat diverses convocatòries en concurrència no competitiva en forma de subvencions per a Pimes i Grans Empreses

llegir més

 

CDTI aprova 51 M€ per 100 projectes de R+D+i empresarial

Les iniciatives aprovades donaran feina a més de 1.000 treballadors, la majoria dels quals d'alta qualificació.

llegir més

Article sobre la passió en la gestió del negoci

"La passió per fer les coses bé com a palanca en la gestió del negoci"

llegir més

linkedin